Razpis za delovno mesto: vzgojitelj – pomočnik – native speaker

Razpis za delovno mesto

V Rahelinem vrtcu – hiši otrok Montessori razpisujemo delovno mesto vzgojitelj predšolskih otrok – pomočnik vzgojitelja Montessori – tujejezični (m/ž). Zahtevana stopnja izobrazbe: najmanj 5. stopnja izobrazbe pedagoške smeri, najmanj ustrezna izobrazba iz tujega jezika, izkazana z izkazom srednješolske izobrazbe (native speaker);. Prednost imajo kandidati, ki imajo opravljeno Montessori izobraževanje, vendar za prijavo na razpis le-to ni pogoj.

Trajanje zaposlitve: določen čas

Delovni čas: 4 urna zaposlitev.

Znanje jezikov: angleško materni jezik, slovensko tekoče razumevanje in govorjenje.

Računalniška znanja: osnovno.

Drugi pogoji: veselje do dela z ljudmi in otroki, ustvarjalnost, empatija, samoiniciativnost in iznajdljivost. Dokazila: potrdilo o pridobljeni izobrazbi, potrdilo iz kazenske evidence, da kandidat ni bil pravnomočno obsojen zaradi naklepnega kaznivega dejanja, ki se preganja po uradni dolžnosti, na nepogojno kazen zapora v trajanju več kot 6 mesecev (Ministrstvo za pravosodje).

Kandidati preko elektronske pošte na info@rahela.si, pošljejo življenjepis (CV), ki naj vsebuje osnovne podatke in opis dosedanjih izkušenj. Poleg tega naj kandidat v maternem jeziku napiše motivacijsko pismo in svojo vizijo dela z otroki.

 

Matevž Vidmar,

direktor Rahelinega vrtca – hiše otrok Montessori

Add your thoughts

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja