Razpis za delovno mesto pomočnik vzgojitelja – native speaker – PODALJŠAN RAZPIS

Razpis za delovno mesto

V Rahelinem vrtcu – hiši otrok Montessori razpisujemo delovno mesto vzgojitelj predšolskih otrok – pomočnik vzgojitelja Montessori – tujejezični (m/ž). Zahtevana stopnja izobrazbe: 5. stopnja. Želena izobrazba: ustrezna izobrazba iz tujega jezika, izkazana z izkazom srednješolske izobrazbe (native speaker); srednja strokovna izobrazba. Prednost imajo kandidati, ki imajo opravljeno Montessori izobraževanje.
Trajanje zaposlitve: 1 leto z možnostjo podaljšanja.
Delovni čas: polni delovni čas.
Znanje jezikov: angleško materni jezik, slovensko tekoče razumevanje in govorjenje.
Računalniška znanja: osnovno.
Drugi pogoji: veselje do dela z ljudmi in otroki, ustvarjalnost, empatija, samoiniciativnost in iznajdljivost. Dokazila: potrdilo o pridobljeni izobrazbi, potrdilo iz kazenske evidence, da kandidat ni bil pravnomočno obsojen zaradi naklepnega kaznivega dejanja, ki se preganja po uradni dolžnosti, na nepogojno kazen zapora v trajanju več kot 6 mesecev (Ministrstvo za pravosodje).
Kandidati preko elektronske pošte na info@rahela.si, pošljejo življenjepis (CV), ki naj vsebuje osnovne podatke in opis dosedanjih izkušenj. Poleg tega naj kandidat v maternem jeziku napiše motivacijsko pismo in svojo vizijo dela z otroki. Obravnavali bomo vse prispele prijave, ki jih bomo prejeli do 30.9.2019.

Add your thoughts

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja